Truels Vallø bisgaard

Jeg arbejder på at leve i overensstemmelse med hvordan jeg mærker livet.

Jeg er født i 1967 og bor og arbejder på Tuse Næs uden for Holbæk. Jeg er uddannet biologisk traumeterapeut fra Skolen for psykosomatik og har også efteruddannelse derfra.

Jeg har gået i individuel terapi og supervision siden 1989. Herudover har jeg deltaget i forskellige inspirationskurser af terapeutisk karakter.

Jeg er certificeret Tankefeltterapeut (Callahan technique).

Siden 2012 uddannet hesteassisterede terapeuter og arbejder også med hesteassisteret terapi; en samtalebaseret terapiform hvor hesten bidrager med sit nærvær. Mit arbejdsliv er således fordelt i mellem mit terapiarbejde udenfor hvor hestene deltager, som leder af uddannelsen i hesteassisteret terapi og endelig med individuelle sessioner med klienter indendøre.

Jeg er gift og har to børn, hvoraf den ene er flyttet hjemmefra.